Helder Copywriting Storytelling

yes!

Scherm­afbeelding 2024-02-16 om 23.40.14
Taïs - Businessshoot

Heldere copywriting
en storytelling die hélemaal bij je past

En bij je bedrijf en je droomklanten natuurlijk. Want met elke zin die je schrijft, heb jij de kracht in handen om dat gevoel van verbinding bij jouw lezer op te roepen. Zelf geen krak in al dat schrijven? Of heb je geen idee hoe je die inspirerende content strategisch aanpakt? Geen zorgen, ik neem het met veel plezier van je over. Want met woorden verbinden, da’s wat ik het allerliefste doe.

Mag ik jouw verhaal schrijven?

Ken je dat gevoel, dat je die woorden wel op papier wil zetten, maar dat die cursor oneindig lang blijft knipperen? Dat je wel verhalen wilt vertellen, maar geen idee hebt wat dat van jou is? Want verhalen, dat klinkt zo’n ver-van-jouw-bed-show. En eerlijk, schrijven is eigenlijk gewoon ook echt jouw ding niet.

En dat begrijp ik! Want als gepassioneerd ondernemer heb je een duidelijk doel voor ogen: je wil zoveel mogelijk mensen bereiken met jouw aanbod. Alleen, hoe doe je dat nu precies? Want laat ons eerlijk zijn, vandaag is het best een uitdaging om er als merk écht uit te springen.Als freelance copywriter en contentstrateeg help ik je om jouw verhaal naar buiten te brengen. 

Klaar om te verbinden?

Taïs - Businessshoot

Copywriting

Copywriting is zoveel meer dan alleen maar wat woorden op papier. Het is de kunst van het verleiden, het helder krijgen van jouw idee en je droomklant daarin meenemen. Zodat die na het lezen alleen nog maar kan denken, “ja, da’s precies wat ik zoek.”. Met een helder verhaal weten jouw klanten precies wat je doet, waarom je het doet en hoe je hun leven daarmee beter kunt maken. Daarom starten we altijd met het uitwerken van jouw merkverhaal. Ligt de basis (al) vast? Dan schrijf ik met veel plezier jouw websiteteksten, nieuwsbrieven, blogposts, brochures of sociale media. Zo blijft je verhaal consistent.

Freelance copywriter & storyteller - Helder

Contentstrategie

Yes, je verhaal staat op papier, je website is af! Het is tijd om jouw verhaal de wereld in te sturen. Maar hoe begin je daar nu aan? Welke kanalen zet je in? En hoe doe je dat op een manier die goed voelt én ook nog eens resultaat oplevert? Samen duiken we in jouw merk en bepalen we waar, wanneer en hoe jij jouw online aanwezigheid kan optimaliseren. Zo ben je altijd op de juiste plek op het juiste moment, en blijf je in het hoofd van jouw droomklant. Om alles uit je content te halen, kan je me tijdens onze samenwerking alles vragen. Want contentmarketing, da’s een marathon, geen sprint.

Freelance copywriter & storyteller - Helder

Brainstorm

Wil je jouw content graag zelf in handen nemen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Geen zorgen! Tijdens deze 1-op-1 content brainstorm leen ik jou 4 uur lang mijn brein, zodat je daarna met een duidelijk plan op maat van jezelf, je bedrijf én je klanten aan de slag kan. Na deze brainstorm ga jij naar huis met een hoofd vol inspiratie (én een contentplan), helemaal klaar om die verhalen ook écht de wereld in te sturen. Want hoe jammer zou het zijn als ze alleen in jouw hoofd bleven bestaan? 

 

Waarom met mij samenwerken?

Taïs - Businessshoot

Zij zijn al fan

Klaar voor jouw verhaal?

Zin om samen te werken? Boek een gratis kennismakingsgesprek met me in en ontdek hoe ik jouw verhaal tot leven kan brengen. Zijn we een match? Dan slaan we samen de handen in elkaar.