Helder Copywriting Storytelling
Taïs - Businessshoot

Hi, hallo,

ik ben Taïs,
aangenaam!

Hoe zou het voelen om te verbinden met jouw droomklanten, op een manier die helemaal bij je past? Waarbij je nooit meer hoeft na te denken over wat je nu weer kan delen, omdat jouw verhaal heerlijk helder is? Want één ding kan ik je nu al beloven, door terug te gaan naar de kern en van daaruit jouw teksten (én jouw verhaal) op papier te zetten, zal jouw doelgroep niet alleen weten wat je doet, maar het ook voelen. En da’s waar de magie gebeurt. 

Samen vertellen we jouw verhaal

Verhalenverteller, babbelkous, luisterend oor en vooral, al een leven lang gepassioneerd door schrijven en taal. Waarom? Omdat woorden een ongelofelijke kracht hebben. Ze hebben de gave om mensen te inspireren, te ontroeren of keihard te motiveren. Ze verbinden en brengen mensen bij elkaar. En dat mocht ik de voorbije jaren zowel in marketing als communicatie dagelijks ervaren. Jawel, er vloeiden al serieus wat woorden uit mijn pen.

Begin 2023 besloot ik om mijn ervaringen ook met anderen te delen. Met jou bijvoorbeeld. Door verhalen uit te werken die jou dichter bij jouw klant of lezer brengen. Want laten we maar eerlijk zijn, soms kan die cursor op dat lege blad ferm confronterend zijn. Eng zelfs, misschien. Op die momenten help ik je graag. Samen vertellen we jouw verhaal.

Terug naar de kern

Dit ben ik ook

structuur

helder copywriting storytelling Tais Croes

planner

Chaoot in het leven, planner in mijn huis en business. Twee uitersten die elkaar perfect afwisselen én aanvullen.

verbinden

Taïs - Businessshoot

verteller

Ik hou van diepe gesprekken en verhalen, en laat de small talk liever achterwege. Luisterend oor voor mijn familie en vrienden.

gezin

Scherm­afbeelding 2024-02-17 om 07.18.44

ontdekker

Samen met mijn gezin nieuwe plekken ontdekken, ver (en voorlopig vooral dichtbij) laten mijn creativiteit stromen.

In een wereld van hashtags, algoritmes en volgers, ligt de échte waarde in pure verbinding

Klaar om jouw verhaal tot leven te brengen?

Als freelance copywriter en contentstrateeg help ik je om jouw verhaal naar buiten te brengen op een manier die helemaal bij je past. Zodat je daarna ongedwongen kan verbinden met jouw droomklanten. Let’s go!

Freelance copywriter & storyteller - Helder