Helder Copywriting Storytelling

yes, please!

Scherm­afbeelding 2024-02-16 om 23.40.14
Freelance copywriter & storyteller - Helder

Klaar voor meer structuur in je content?

Met deze contentplanner weet je voortaan altijd wat je waar én wanneer de wereld instuurt. Zodat je nooit meer halsoverkop nog wat content uit je mouw hoeft te schudden. 

Geef toe, dit kan anders, hé?

Ik zat zelf ook ooit vast met mijn planning...

6 jaar lang heb ik een eigen lifestyle blog gehad. In het begin was dat vooral een uitlaatklep waar ik mijn creativiteit kwijt kon, maar toen de community begon te groeien, besefte ik al gauw dat ik meer structuur nodig had. Vanaf dat moment plande ik elke maand wat ik wilde delen, wanneer en via welke kanalen ik promotie wilde maken. En weet je wat er gebeurde? Dat bloggen werd nog leuker, mijn community groeide veel sneller en ik had niet langer het gevoel dat ik achter de feiten aanholde.

Mijn blog, daar ben ik ondertussen mee gestopt, maar dat plannen doe ik nog steeds voor mijn klanten. Zo zien zij wat er wanneer online komt, en mis ik nooit een moment om content te delen. Zie het als een to do-lijstje, maar dan wel eentje dat zorgt voor meer plezier, meer structuur én meer klanten. 

banner2

throwback

Het is tijd voor meer...

structuur

Al die creatieve ideeën? Die bewaar je voortaan meteen in de contentplanner. Geen rommelige blaadjes of paniekmomentjes meer omdat je niks gedeeld hebt, maar overzicht. Za-lig!

strategie

We staan samen stil bij wat jij én je droomklant willen en hoe we dat in een planning kunnen gieten die helemaal bij je past. Zo weet je voortaan altijd wat je waar en wanneer kan posten.

tijd

Door je content in te plannen, bespaar je tijd én moeite. Dankzij deze planner weet je perfect wat er op je to do-lijstje staat, zo hoef je nooit meer ’s avonds laat nog snel iets te schrijven.

Dit krijg je van mij:

Jouw investering:

€37* €49 (excl. btw

*Lanceerprijs geldig t.e.m. 1 juli 2024